Forretter

Forretter 1 til 33 min. 10 couverter

 

  1. Norsk gravad vildlaks med fennikel serveret med
    grov sennepsdressing og surbrød
    Pris pr. couv. 60,- kr.
  2. Hvidvinsdampet, kold laks, pikant sauce,
    med rejer og asparges
    Pris pr. couv. 65,- kr.
  3. Tarteletter med høns i asparges
    Pris pr. couv. 55,- kr.
  4. Rejecocktail med hjemmerørt dressing
    Pris pr. couv. 59,- kr.
  5. Hjemmelavet tunmousse med rejer og citron
    Pris pr. couv. 59,- kr.
  6. Hjemmelavet hønsesalat serveret på enskive frisk ananas og salat, let og frisk
    Pris pr. couv. 60,- kr.

 

 

  1. ½ melon med hjemmelavet skaldyrssalat.
    Pris pr. couv. 65,- kr.
  2. Oxecappatio anrettet med ruccolasalat, trøffelolie og ristede pinjekerner
    Pris pr. couv. 65,- kr.
  3. Laksetårn serveret med grønne asparges, råmarinerede urter og pikantsauce
    Pris pr. couv. 65,- kr.
  4. Pestobagt laks på bund af flødestuvet spinat pyntet med rejer
    Pris pr. couv. Kr. 65,-
  5. Vitello Tonnato – kold stegt ungkvægculotte. Med hjemmelavet tun-kaperssauce
    Pris pr. couvert kr. 65,-