Hovedretter

Hovedretter 1 til 26 og vores Specialitet

 

  1. Helstegt rosastegt oksefilet med
    ristede champignon, stegte grøntsager, flødebagte kartofler
    og kraftig rødvins –
    eller bearnaisesauce
    Pris pr. couv. 169,- kr.
  2.  

  3. Helstegt oksemørbrad morkelsvampe, stegte grøntsager efter årstid, dagens spændende salat, og små smørristede samsøkartofler hertil kraftig bourgognesauce
    Pris pr. couv. 199,- kr.

 

  1. Kalvesteg stegt som vildt med smørristede kartofler,
    waldorfsalat, et ½ æble med gele og vildtflødesauce
    Pris pr. couv. 169,- kr.

 

 

 

  1. Gammeldags oksesteg med hvide kartofler,
    tyttebær og tomater med peberrodssalat,
    hjemmelavet agurkesalat, glaseret løg
    og kraftig oksestegssauce
    Pris pr. couv. 169,- kr.

 

  1.  Flæskesteg af frilandsgris med rødkål,
    med små brune – og hvide samsøkartofler og gammeldags flæskestegssauce
    Pris pr. couv. 139- kr.

 

  1. Gammeldags andesteg med fyld af svesker og belle de Boskop,
    Hertil små brune- og hvide samsøkartofler, rødkål og gammeldags kraftig andesauce.
    Pris pr. couv. Kr. 135,-