Menuer

 

1.  Kogt kold torskeanretning pyntet med rejer, kaviar og asparges.
Kalvesteg stegt som vildt, med ½ æble med gele, waldorfsalat,
smørristet kartofler og flødesovs. Hjemmelavet isbombe ”speciale”

pr. couvert kr. 239,-

2.  Hjemmerøget Norsk vildlaks med sauce verte.
Helstegt oksehøjreb med kraftig rødvinssauce, grønsager efter årstiden, og flødebagte kartofler.
Hjemmelavet chokolademousse af 70% Valrhona chokolade.

pr. couvert kr. 245,-

3. Kold farseret rødspættefilet med sauce verte, rejer, grovflutes og smør.
Kalvesteg med persille, grønsager, små samsøkartofler og kraftig kalveskysauce..
½ Ananas med frisk frugt og chantilly crème.

pr. couvert kr. 269,-

4. ½ Avokado med skaldyrsalat og hjemmelavet flûtes.
Langtidsstegt okselår med bagte kartofler, årstidens grønsager, bearnaisesauce
eller rødvinssauce.
Valnøddeis med orangeflødeskum og frugt

pr. couvert kr. 265,-

5. Hjemmerøget laks med sauce Verte og hjemmebagt flûtes.
Oksehøjreb eller krydderskinke, dagens spændende salat samt flødebagte kartofler..
Hjemmelavet islagkage med 3 slags hjemmerørt flødeis.

pr. couvert kr. 245,-

6. ½ Melon med skaldyrsalat, grovflutes og smør.
Helstegt kalvemørbrad med morkelsvampesauce, friske grønsager og florentiner kartofler.
Hjemmelavet hindbæriskage.

pr. couvert kr. 289,-

 

Stjerne menu 1.

Hjemmerøget laksesalat på toast, pyntet med grønne asparges og citron.

Kalvesteg stegt som vildt, ½ æble med gele, smørristet kartofler, waldorfsalat og sauce.

Hjemmelavet islagkage med kold frugtkompot.

Pris pr. couvert kr. 269,-

 

Stjerne menu 2.

½ Melon med skaldyrsalat, hjemmebagt flûtes og smør.

Krondyrfilet svøbt i bacon med crèmet vildtflødesauce, små smørristede Samsøkartofler, hjemmelavet waldorfsalat og tyttebær.

Hjemmebagt mandelrand med rørt is.

Pris pr. couvert kr. 319-

 

Galla menu

Ovnbagt Victoria fisk, serveret på smørsauteret spinat, hertil crèmet purløgssauce, med hjemmebagt flûtes og smør.

Lune grønne slikasparges omviklet med Italiensk Seranokinke, drysset med revet primadonna ost.

Indbagt oksemørbrad, serveret med Provence grønsager, små krydderbagt Samsøkartofler, choronsauce, dagens spændende salat.

Isroulade pyntet med flødeskum og frugter.

Pris pr. couvert kr. 329,-